Twee exposities Graphic novel De wake

Na twee jaar noeste arbeid is beeldroman 'De wake' af! De wake is ontstaan in samenwerking met Ronald Giphart, en wordt uitgegeven door Uitgeverij Podium. Grafisch ontwerper Fake Booij heeft met zijn conceptuele vormgeving ongelooflijk goed aangevoeld wat ik bedoelde met sfeer en stijl, en was daarnaast een heel geduldige partner in crime;) In november 2013 ligt het boek in de Nederlandse en Belgische boekwinkels! Klik hier om te lezen wat Uitgeverij Podium schrijft over De wake.

TWEE EXPOSITIES AANSTAANDE:

Opening expositie in Galerie 48 Breda op 26 oktober om 15:00
'Nanne Meulendijks - De wake'.
Deze expositie is tijdens het Stripfestival in Breda, en er zijn originele tekeningen van De wake te zien (en te koop). Ook is het boek dan al verkrijgbaar! Galerie 48, Markendaalseweg 48 in Breda.

En.. schrijf ook de ARTIST TALK van Galerie 48 op 28 november vanaf 19:30 vast in je agenda: Ronald Giphart en ik worden geïnterviewd, er is een signeersessie en er is bier.
Website galerie 48: klik hier

Op 3 november van 15:00 - 15:45 is de officiële boekpresentatie in het Academiegebouw in Utrecht: 'De Wake van Ronald Giphart als graphic novel.' Boekpresentatie met Ronald Giphart en Nanne Meulendijks

De wake omslag72      

October 2013